Post by scoutroleconlu on Feb 23, 2022 4:33:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Supreme Duelist Stickman ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Supreme Duelist Stickman IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack de aur nelimitat ▞▞▞
▞▞▞ Supreme Duelist Stickman 2022 version ▞▞▞
My Lovey : Choose your otome story Авантуристичке vrvd
Nu-mi plac celelalte jocuri pentru că alte stick-uri ca jocuri ca acesta dacă vrei reclame pentru a obține armele, dar acesta este un joc bun pentru că nu trebuie să te uiți la reclame după lupte, ai un joc bun.
După actualizare nu mai e deloc fain!
Nu ma lasa sa il instalez dar am suficienta memorie De ce!?
Jocul este distractiv de jucat, dar aici nu există upgrade sau hărți noi
Jocul este foarte distractiv, dar practic după fiecare meci există un anunț.
Supreme Duelist Stickman Aksi whz
Acest joc este super tare, crede-mă, mi-aș dori doar să adauge modul online.
Fain jocul
Nu-mi vine să cred! Acest joc este foarte distractiv!!! Îmi place cum poți lupta cu alți roboți și cum este un joc de 2 jucători !!! Mulțumesc mult că ai făcut acest joc!!!!!!!!!🤗♥️♥️♥️🤜🤛✌️👌 :-D
Cele mai populare jocuri - Microsoft Store
Jocul e tare nu zic ca nu ar fi dar totus nuo cine stie dar totusi ai dau cinci stele
Nu e că sunt doi jucători și pot juca cu fratele meu și poți să-l personalizi mai mult, cum ar fi să adaugi un scut și să facem mai multe hărți de supraviețuire, astfel încât să putem învinge zombi și să facem scorul la supraviețuire 899 atât de puțin că este bun, dar nu cel mai bine și upgrade Hammer și pălăriile unui Ninja și Cape Cape fac să fie albastru, iar ninja să îl facă roșu și alb și poți să-l faci trei jucători oops, nu îmi pare rău că și prietenul meu poate juca, așa că la revedere și faceți upgrade-uri va rog🙏🙏🙏🙏🙏și rapid
Acest joc este distractiv și are multiplayer, modul de supraviețuire și un editor de hărți... Dar lucrurile pe care îmi doresc este să port 2 produse cosmetice diferite și să pot avea o a doua abilitate de ciocan. Per total, 10/10.
Cel mai tare joc
Este mai bine dacă putem avea două joystick-uri pentru single! 1 pentru atac și unul pentru mutare! De asemenea, hai sa alegem culoarea pe care o dorim pentru arma pentru ca nu se potriveste cu caracterul nostru.....
Joc tare jocul dragostea mea 2
Cred că acesta este un joc prost pe care l-am experimentat și că toți prietenii mei continuă să obțină armele cu rază lungă în care eu continui să obțin arme cu rază scurtă și că nu pot să le zgârie și ei continuă. omorându-mi personajul
Un joc destul de amuzant. Ar trebui să adăugați o opțiune pentru a elimina reclamele. (Faceți-l să coste ca 0,89 - 1€, dolari, idk ce monedă)
Cele mai bune 6 jocuri stickman pentru Android | Androida
Îmi place jocul tău foarte mult, este atât de distractiv când te plictisești. și am și o sugestie de armă. Se numește bombă cu vârf și se lipește de inamic și apoi explodează. Și arată ca bomba din jocul tău fără siguranța de pe ea. Vă mulțumesc foarte mult pentru crearea unui joc grozav!. Cu stimă E în vârstă de zece ani
Icjx
Iubește jocul! Am probleme, una dintre ele fiind modul pentru 2 jucători este puțin incomodă cu plasarea joystick-ului. Și două fiind că mi-aș dori să fie online 😐. Dacă se adaugă online, aceasta va fi 10/5 stele, dar deocamdată devine puțin plictisitoare procesoare de luptă :/
destul de bine, dar adaugă 1. Modul de supraviețuire mai greu 2. Regenerarea sănătății 3. Buton diferit pentru scut 4. Buton diferit pentru săritură 5. Multiplayer 6. Bumerang de tip Buff (Oferă-i o abilitate) 7. Arcul nerf (prea mult retrocedare și prea multă invizibilitate) ) 8. Buff Scythe (Invizibilitate prea scurtă) 9. Control diferit pentru utilizarea capacității 10. Buff chitară, sceptru, înghețată și mâna Iron Man. Toate au niște abilități inutile și când folosesc la întâmplare este greu de câștigat
Un joc destul de decent de luptă cu băț. Comenzile sunt puțin ciudate, dar pot spune că au fost concepute pentru ca 2 persoane să se joace simultan. Are mare nevoie de un tutorial, instrumentează-mă atât de mult prin încercări și erori pentru a-mi da seama; Eliberarea joystick-ului activează abilitățile armelor, ținând apăsat face un scut, iar ținând sus te face să sari. În general, a fost destul de decent pentru un joc mobil, dar mai are un drum lung de parcurs.
Nu e bun de nmk
🤔
Îmi place acest joc, acest isso este 2all este un 7 mare 6 dimineața pentru poziția potrivită în autostradă și nivelul 6 de odihnă de la etajul 76 al casei casei casei orașului mare mă nhi hai bhai me și am deja un mare ziua kab kiya și orașul New York de lângă mine și familiei îmi faci asta salut la bine
Îngrozitor. A fost complet nasol, este foarte greu să folosești joystick-ul, deoarece joystick-ul este folosit și pentru a folosi arma și există plusuri de fiecare dată.
Nu e prea bun E fain Și foarte distractiv
Jocul este fantastic, dar e plictisitor. Există 1v1 și supraviețuire, dar atât. Aș recomanda să adăugați mai mulți inamici în supraviețuire sau o nouă hartă. Dușmanii care ar putea fi buni sunt niște inamici cu arme pe care le poți ține (pistol, lunetist, baghetă etc.) care ar face supraviețuirea mai bună. În loc să iei doar o armă cu rază lungă de acțiune și ești bun.
acest joc are câteva puncte bune, dar și o cantitate egală de puncte rele. comenzile sunt zdruncinate, armele la distanță sunt ca declanșarea unei arme nucleare care cumva nu vă distruge decât inamicii, iar pălăriile sunt din materiale protejate prin drepturi de autor. dar mai sunt niște locuri bune, așa cum am spus mai devreme. hărțile sunt unice, există o mare varietate de arme și există câteva arme bune și echilibrate în joc. 3 din 5.
Supreme Duelist Stickman Laga prur
Omule, nu, nu dormi, pentru că ai ajuns la blocaje pentru că este doar un joc, este la fel ca un joc de doi jucători, nu știu dacă nici măcar nu știu de ce îl descarc, doar îl descarc pentru mine
Controalele sunt confuze și nu sunt niciodată explicate. Experiență incredibil de frustrantă. Presupun că oamenii și-au dat seama, pentru că există și alte recenzii bune, dar eu sigur că nu.
Acesta este un😁 cel mai bun joc când nu am prietenul meu net😉 a venit așa că doar 😎 mă joc cu prietenul meu, așa că sunt foarte foarte bune❤ jocuri și cele mai bune💛💛💛🌍🌍💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 🇳🇮🇳🇮🇳🇮🇳🇮🇳🇮🇳
Acest joc este halent, iar când ești offline, poți juca singur împotriva IA provocatoare sau cu un prieten sau un frate. Acest joc te va face să râzi și să ucizi ore întregi. Recomand cu căldură să-l joci. Un lucru care mă întristează profund este faptul că dezvoltatorii au renunțat în cele din urmă la jocul lor frumos. Nu există actualizări și nimic nou adăugat la joc. Cu timpul devine foarte plictisitor. Sper că creatorii vor găsi acest comentariu și vor fi inspirați să-și actualizeze jocul
Acest joc foarte distractiv de jucat cândva joacă acest joc și foarte bun, fără erori, fără întârziere, dar până acum e foarte bine și poți adăuga niște armă Va fi tare🥰
Supreme Duelist Stickman Akcija xzfz
Nu iubesc deloc asta. Tot ce faci este să lupți. Și fratele meu mă obligă să mă joc😡. Pur și simplu urăsc lupta. am o astfel de durere de cap. Mi-aș dori ca fratele meu să nu știe niciodată despre asta. Vreau doar să-l șterg 😭😭😭😭😭😡😡😡😡😡😡. Salvează-mă!!!!!!😭😭😭
Si el la nebunie
Joc distractiv, dar cantitatea mare de bug-uri. Com-ul lvl9 nici măcar nu este bun, doar face de două ori mai multe daune și daune. Nici măcar nu ia recul. Dacă greșesc o armă într-un procesor, nicio daune. Când e invers, mor instantaneu. Ne4f3d armele greșite și adăugate cele de gunoi. Cel puțin țintește arma acolo unde o țintește jucătorul. Versiunea veche era mai bună
E un joc foarte bun
Deși acest joc este destul de bun, aș dori să existe un mod poveste și controale mai bune pentru ca acesta să fie distractiv
Acest joc este foarte frumos pentru că nu cumperi nimic
Băgați apdeitul odată joc de căcat
Jocul original a fost grozav și acum acest joc pare să copieze un alt joc și am crescut jucând acest joc și este greu de crezut că acest joc a schimbat complet designul a devenit de 20 de ori mai bun, dar mă simt dezamăgit pentru că jocul meu preferat și acum este cam cum jocul a fost șters și prost recreat
Cred că jocurile sunt destul de bune, dar cred că ar fi mult mai bine dacă ai adăuga un fund separat pentru capacitatea armei sau ai face ceva ca o opțiune pentru cei care o doresc și cred că ar trebui să explici puțin despre fiecare armă. abilități, cum ar fi chestia de tip thanos, ce face capacitatea de citire până acum.
Nu încerc să fiu răutăcios, dar este de calitate scăzută și are multe greșeli, dar gliche-urile îl fac distractiv și toate combinațiile sunt grozave
Adaugă câteva mai multe moduri de joc Mai multe armuri Arme cu bare de sănătate și adaugă câteva hărți și fă-o 3d plz ultima mea speranță pentru Dumnezeu😇🙏🙏⚔️👎👎👿
Aici gasesti jocuri 1-70, inclusiv Stickman Supreme Duelist 2, Basketball Stars, 8 Ball Billiards Classic, si multe alte jocuri gratuite
L-am înjunghiat pe cel mai bun prieten al meu și el a gemut, așa că bănuiesc că acesta este cel mai bun MMORPG mobil din 2021, cu peste 500 de campioni, mii de produse cosmetice și milioane de combinații ale celor două. Deci 3/10.
grafica a fost meh
Un joc destul de bun, dar voi băieți ar trebui să o vedeți la persoana 1 și vă puteți controla/cânta arma cu un alt joystick