(Android/iOS) Guilty Parade [Mystery visual novel] точки за генериране на кодове за измама
Feb 23, 2022 4:39:55 GMT
Post by scoutroleconlu on Feb 23, 2022 4:39:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Guilty Parade [Mystery visual novel] ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Guilty Parade [Mystery visual novel] IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ точки за генериране на кодове за измама ▞▞▞
▞▞▞ Guilty Parade [Mystery visual novel] 2022 version ▞▞▞
я с тиктока🍓 удачи в продвижването и подобренията на играта~~
благодаря материя, която ме роди но хотелось би обратно, защото аз прошла 3 епизод и сърце не поддържа такива ахуенезови помогни дедукция развита збс а такива повороти събития все равно не очаква нах/й никой не ми е лоша игра шикарна 11/10
Много добра игра!!!Наистина ми хареса, но се надявам, че ще продължите да работите върху нея, казах това, защото много хора се отказват, когато имат нещо добро като това. Но така или иначе тази игра заслужава повече от 5 звезди PS Нямам проблем със срива! !
Историята изглежда наистина интересна, но продължава да се срива. Аз съм в самото начало на историята и всеки път, когато се опитам да вляза в стая, екранът става черен и музиката продължава да свири.
Обичам героите обаче, когато преминете към следващата глава, тя ви изключва :/
Това ми хареса
Чаках толкова дълго да изтегля тази игра и тя просто не се отваря. Щраквам върху него и почти веднага се затваря. Имам куп свободно място на телефона си, също така Wi-Fi е доста добър. Какъв е проблемът, бихте ли отговорили, моля?
Глоба
Моля, направете главите безплатни, ние сме счупени asf. Всичко останало е муах. 0
Здравейте, имам въпрос. Вече купих епизода, но ако трябва да деинсталирам играта и да го инсталирам отново (или ако сменя телефона си), ще мога ли да го възстановя или ще трябва да платя отново?
Der Geheimbund 4: Niemandsland Abenteuer quo
Обичах играта, но епизод 2 и 3 струват ли пари?
Обичам го толкова много . Обичам как мога да вземам решения и че мога да видя изражението на моя характер и неговото лице. Имам чувството, че съм в историята, когато я играя. Чудесна работа . Продължавай .
Това е един от най-добрите визуални романи, които съм играл. Много ми харесва колко уникални са всички герои и сюжетът е доста интересен!
Неееееее искам ощеееее. Историята става по-интересна в епизод 3. Изкопавам стила на изкуството на играта и перфектният избор на музика също е добър, той наистина придава тази трагедия и страховити вибрации, когато има нужда. Искам да знам кога ще излезе ep4 🥺
немо и яков секси.
Guilty Parade [Mystery visual novel] Seikkailu qqq
Боже, толкова се интересувам от тази игра, че вероятно ще си купя втора глава утре 😭
Купих цялата игра и толкова много я харесах, наистина се надявам тази игра да продължи, че беше толкова забавно 100/10 <3
СТРАХОТНО
Тази игра е пристрастяваща и писането на истории е страхотно, харесва ми как изборите влияят на това, което ще се случи след това, също така вече съм в епизод 2 и определено ще купя епизод 3 скоро, надявам се след епизод 5 да има малко повече глави, също има ли някакъв начин за подкрепа, освен закупуването на епизодите?
Пуснат първи епизод на FHR досега. Харесвам героите и изграждането на света. Определено се чувства като аниме. Получавам AOT/Jormungand вибрации от него.
Както други споменаха, тази игра постоянно се срива и се затваря. Изкуството е добро, а историята интересна.
Една от най-добрите игри, които съм играл!! историята и героите са много добре написани и MC е уникален и готин, наистина го харесвам!!
Хареса играта. Историята и светът, пълен с мистерии. Героите са страхотни. Главният герой не е тъп. Така че като цяло добра игра. В момента нямам допълнителни пари, така че ще купя 2-ра еп.
Страхотна игра, харесвам историята и героите досега, но в епизод 2, когато се превключи на Pov на Немо, целта се връща към епизод 1?
Абсолютно невероятно разказване на истории. Аз съм обсебен от писането на сценарии, но един от недостатъците ми е описателното писане. Тази игра ми помогна да стана по-добър писател и е абсолютно пристрастяваща. Писането и непредвидимостта му са страхотни. Когато стигнах до 2-ри епизод, имам представа какво се случва, но все още нямам търпение да видя обратите, които следват. Най-добрият сюжет, който съм чел от години. Освен това видях, че епизод 3 е в Steam следващата седмица, така че се надявам, че това означава, че е тук по същото време?
Историята и героите са много интересни, може би смяната между двама различни хора ме накара да се почувствам объркана, но все пак беше страхотно и донякъде разбрах какво се случи. Както и да е, жалко е, че не мога да си позволя втората глава, може би бихте могли да опитате нещо като някои други игри, където някои възможности за избор са първокласни, вместо да ни карат да плащаме пари за главата? Това е моето мнение, но като цяло играта изглежда е добра засега.
Чаках епизод 3, преди да прегледам, защото колкото и да ми хареса историята и героите, просто не бях сигурен дали ще остане достатъчно интересен. След като прочетох доста новия епизод, трябва да кажа, че това си заслужава да бъде прочетено. Не само че беше непредсказуем и липсваше често срещано клише (с изключение на няколко неща, но имам предвид какво означава всичко напълно оригинално?), но беше доста хитро с решението си и или нямаше недостатъци, или беше изключителен в прикриването му.
Наистина обичам тази игра, но ако не се срива на всеки 10 минути, това би била прилична игра, бутонът за изтегляне е начинът, по който запазвате и така завърших играта
добра игра, освен че съм счупен и не мога да си позволя другите епизоди хаха
Това е много добре!!! Наистина, изобщо не ме разочарова
Обичам го. ГРОЗДЕ🍇
Guilty Parade [Mystery visual novel] Avventura ewna
ОК Обикновено не съм лош в писането на ревюта, но наистина искам да напиша такъв за тази игра, на първо място визуализацията и като цяло гладкостта на играта е НАИСТИНА хубава. Наистина харесвам цялата функция за движение/обръщане. Сега, второ, историите са *готвачите се целуват* невероятни, бях влюбен от ep 1 и знаех, че трябва да купя остатъка или ще избухна от любопитство, прекарах по-голямата част от деня си в игра и не съжалявам нито малко !! Моля, играйте тази игра, тя е такова съкровище и си струва парите!
Guilty Parade [Mystery visual novel] রোমাঞ্চকর awaz
OMGM ТОВА Е СТРАХОТНО NGL, НО НЕ МОГА ДА СИ ПОЗВОЛЯ ДРУГИТЕ ГЛАВИ/ЕПИЗОДИ, ЧЕ ЗАСЛУЖАВА СИ ЦЕНАТА! (съжалявам шапки lmao)
Добре, но продължава да мачка като луд
Кога ще излезе ep3??! нямам търпение