Post by scoutroleconlu on Feb 23, 2022 4:43:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод више кључева ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Tycoon 2022 version ▞▞▞
Игра изгледа тако добра, али постоји нешто што ме обично љути због ње... за сада сам је преузео трећи пут..
Ово је најбоља игра кувања коју сам икад играо. ..........Волим то ❤❤.........Мора се бар једном пробати ☺☺....... само треба побољшати једну ствар коју ако изаберите лик који не можемо поново променити
То је заиста лепа игра, морате је пробати
зашто заостајање?
Ова игра је сјајна игра и научићу да кувам
Cozimento Magnata Casual ggd
Добро, али време које муштерије дају да чекају након што затраже конобара је прекратко. Друго, цене су прениске и нема места да се покаже где се могу повећати цене
Заиста је добар и помаже вашем уму да се осећа опуштено, посебно, уклања преоптерећен ум и опушта ваш ум или даје вашем уму предах од размишљања. АЛИ, мрзим ситуацију у којој се не може наставити. Молим вас помозите ми да идем даље
Игра је добра, лепа и све то. Али проблем је у инспектору који ми стално говори да су пацови у мом ресторану.
Тако лепо
Карактеристике игре изгледају добро
Купци се брзо наљуте и одлазе. Треба ли да се љутим на купце или креаторе. САМО СЕ СЕТИ КОЈЕ СИТНОСТИ КОЈЕ ИГРЧАЈУ ИГРИ МОГУ ИЗАЗВАТИ. ВАША ИГРА ТО ГО БИЕ БИЕ. Молимо вас да урадите своје.и дајте лоше критике позитивне критике.
Sweet Fruit Candy Пъзели mcs
Веома добра игра за децу и графика и трпезарија или део за кување су тако добри и молимо вас да додате бесплатне конобаре 😀
Молимо вас да ажурирате и исправите грешке Стварно желим да играм тако јако, али конобар више не долази чак ни када га поново покренем😭
Ово је досадна игра, понављају се исти процес и исто јело..
Мислим да би једном требало да нам дозволе свакодневне награде
Ова игра је лепа, али понекад купци престану да долазе и не можете ништа да урадите, решите овај проблем тако да ова игра постане невероватнија 💖💖💖💖💖
Толико волим ове игрице да су лепе и изазовне, волим када нека храна гори, а морате да кувате друге 😂
Супер занимљиво
Потребно је више од сат времена да се опусти
Ова игра је лепа
Aşçı Kralı - Cooking Tycoon Gündelik yed
Лудо сам заљубљен у ову игру 💖😩 ако бих могао да је оценим са хиљаду звездица, то је најбоља игра за кување коју сам икада играо, али када сам требао да кувам за критичара хране, заборавио сам да спремим све своје рецепте, па када је он дошао није ништа наручио, само је седео тако сам тужан шта могу да урадим да наставим д игру не желим да почнем од почетка поново молим вас реците ми шта да радим😩😩😩
То је тако лака игра и лако може да достигне више нивое. Ја ♡ ову игру. Дошао сам до 127. нивоа и игра је престала да дође још 2 корисника. Онда када отворим игру, она ће остати као 42 купца од 44 .молим вас да игрицу извршите још ажурирања♡...
То је стварно добра игра, свидела ми се !!! Али шта се дешава на нивоу 28, дан 142, два корисника која пропуштају игру су управо замрзнута, проверите то!!! Игра ти је добра🙌🙌
волим то
Ово је игра шта ћу играти брзо 29. дана. Одабраћу залихе коле, али нико им не жели шта сви артикли желе па ћу деинсталирати и инсталирати 2 пута и играћу први пут то није добро 😕
Правиш лепу игру
То је једна од најбољих игара за кување које сам икад играо, али оно што мрзим је то што вам не дозвољава да поново покренете ниво који ћете играти
Ова игра ме и даље задовољава, играо сам ову игру толико дуго и одлучио да је поново играм, због мог пријатеља сам почео да играм ову игру заиста је забавна! Без сумње ❤
ок, оценићу је са 5 звездица, јер кад сам био дете, играћу ову игру! Дакле, ово је моја омиљена игра. Сада сам кувар! Јер кад сам био клинац, мој телефон је имао много игара за кување. то је то. Хвала
Cooking Tycoon Εύκολα ikl
Волим да играм ову игру, али сваки пут се заглави
Игра може бити узбудљива ако играч може да добије помоћ кад год је то потребно. Нема где да додирне за помоћ када је неко заглавио
Молим вас помозите ми не могу да кувам јер нисам купио састојке и не могу да нађем место да то купим урадите нешто сада молим вас
Ја сам на шестом нивоу и нисам га резервисао јер сам желео да зарадим новац од ресторана које имам на ауто, али знам да је игра заглављена и да неће ићи даље. Размишљам о томе да заувек избришем ову игру.